Egy elegáns, könnyű, rakásolható várótermi, szemináriumi szék. Alumínium vázból és áttetsző hálós ülőrészből áll. Vízszintesen sorba kapcsolhatók egymással, és opcionálisan felszerelhető rá kartámla, írólap, és Cango mobil tároló egység csatlakozó is.

A hagyományos irodai felszerelések tárházában a hálós rakásolható szék, amely sorba kapcsolható, egy új felfedezés. A háló nagyszerű kényelmet biztosít, főleg hosszas konferenciákon és szemináriumokon, ugyanakkor az áttetsző dizájn modern külsőt is varázsol neki.

A háló eltakarja a váz kontúrjait elől és hátul, így téve kényelmesebbé az ülést.

Az okos hálós megoldásnak köszönhetően a csípő kényelmesen belesüpped az ülőfelületbe, míg a háttámla kellemes támaszt nyújt a hátnak.

Az első lábak speciális fém illesztőelemekkel szerelhetők fel, így több szék egy sorba kapcsolható.

A workshop-okra, tréningekre és megbeszélésekre a görgőkkel felszerelt verzió további előnyöket nyújt. Az írólappal és a Cango mobil fiókkal kiegészülve flexibilitást és mobilitást biztosít a dinamikus munkacsoport számára.

A speciális kartámlával kiegészített bond felszerelhető egy forgatható, lehajtható írólappal is. Ez a verzió is rakásolható, ha lehajtjuk az írólapot.

A hálós megoldás lehetővé teszi, hogy egyszerűen a székre kapcsoljunk egy szövet huzatot, amely könnyen eltávolítható vagy cserélhető.

A szék alá a Cango mobil fiókja egy becsúsztatós dokkoló által csatlakoztatható.

Technikai szempontból a bond váza nem összetett. Csupán két pár láb tartja a szék testét, amelyre háló van kifeszítve.

Bármelyik verzió elérhető görgőkkel, kartámlával, írólappal, és Cango dokkolóval kiegészítve is.

A háló két verzióban elérhető (sötét és világos). A huzat szövet és bőr verzióban rendelhető.

©2019 by officergo.eu