top of page
cango 8.jpg
cango 3.jpg
grey.jpg
cango 2.jpg
Mobica+ logo.jpg
cango logo.jpg

Egy teljesen új koncepció a hordozható tárolók terén. Ötvözi a klasszikus fiók és a válltáska funkcióit, és egy olyan moduláris rendszert eredményez, amely használható bármilyen asztali rendszerrel, és kielégíti az irodai és hordozható tárolás iránti igényeket is.

+R.png

Több egység is összekapcsolható egymással az alsó és felső síneknek köszönhetően. A belső rész egy fel-le csúsztatható fedél által elérhető. Kétoldalt egy rugalmas pánt helyezkedik el, ami vállpántként is használható. A Cango-ban tárolhatunk laptopot, mobiltelefont, tabletet, dokumentumokat, írószereket, stb.

cango 9.jpg

A Cango kocsi felső része hasznos tároló felület. A kerete fogantyúként használható, hogy könnyen mozgathassuk.

cango 10.jpg

Az alsó polc táskák tárolására használható.

cango 11.jpg

A Synapso adapter.

+L.png

A Cango kocsi és Cango doboz tökéletesen illeszkednek egymáshoz. Több doboz is egymás alá helyezhető, így egy hordozható fiókegység jön létre.

cango 4.jpg
cango 6.jpg

A speciális dokkoló rendszernek köszönhetően a Cango rögzíthető bármely Bond székhez, Synapso asztalhoz, vagy lényegében bármilyen asztali rendszerhez. A felhasználó könnyedén saját munkaterületet formálhat.

cango 7.jpg
cango 5.jpg
grey.jpg

A Cango teste matt fehér színű. A fedő elérhető kék, fehér, és szürke színekben. A Cango kocsi felülete fehér, hogy illeszkedjék a doboz színéhez, míg a keret elérhető polírozott króm, matt króm és fehér színekben.

cango 12.jpg

A Synapso és Keko rendszerekkel kombinálva a Cango és a Cango kocsi megtestesítik a mozgó irodai berendezésről alkotott koncepciónkat. A felhasználó könnyedén alkalmazkodhat különböző szituációkhoz, mint konferencia, napi munka, előadás, stb. azáltal, hogy ezeket a helytakarékos kiegészítőket használja.

+L.png

A vállon viselve a Cango könnyen nyitható.

cango 13.jpg
cango 14.jpg
cango 15.jpg
cango 16.jpg
bottom of page