Egy teljesen új koncepció a hordozható tárolók terén. Ötvözi a klasszikus fiók és a válltáska funkcióit, és egy olyan moduláris rendszert eredményez, amely használható bármilyen asztali rendszerrel, és kielégíti az irodai és hordozható tárolás iránti igényeket is.

Több egység is összekapcsolható egymással az alsó és felső síneknek köszönhetően. A belső rész egy fel-le csúsztatható fedél által elérhető. Kétoldalt egy rugalmas pánt helyezkedik el, ami vállpántként is használható. A Cango-ban tárolhatunk laptopot, mobiltelefont, tabletet, dokumentumokat, írószereket, stb.

A Cango kocsi felső része hasznos tároló felület. A kerete fogantyúként használható, hogy könnyen mozgathassuk.

Az alsó polc táskák tárolására használható.

A Synapso adapter.

A Cango kocsi és Cango doboz tökéletesen illeszkednek egymáshoz. Több doboz is egymás alá helyezhető, így egy hordozható fiókegység jön létre.

A speciális dokkoló rendszernek köszönhetően a Cango rögzíthető bármely Bond székhez, Synapso asztalhoz, vagy lényegében bármilyen asztali rendszerhez. A felhasználó könnyedén saját munkaterületet formálhat.

A Cango teste matt fehér színű. A fedő elérhető kék, fehér, és szürke színekben. A Cango kocsi felülete fehér, hogy illeszkedjék a doboz színéhez, míg a keret elérhető polírozott króm, matt króm és fehér színekben.

A Synapso és Keko rendszerekkel kombinálva a Cango és a Cango kocsi megtestesítik a mozgó irodai berendezésről alkotott koncepciónkat. A felhasználó könnyedén alkalmazkodhat különböző szituációkhoz, mint konferencia, napi munka, előadás, stb. azáltal, hogy ezeket a helytakarékos kiegészítőket használja.

A vállon viselve a Cango könnyen nyitható.

©2019 by officergo.eu