top of page
grey.jpg
grey.jpg
+R.png

A Cross Office elv a funkcionális berendezésre épül, ami sokoldalúan használható és multifunkcionális, így küszöbölve ki a különböző célokra használandó speciális elemek szükségességét.

cross office 4.jpg

A Nomado számítógép állomás ideiglenes munkákra való. Zárt helyzetben akusztikus térelválasztóvá válik.

cross office 5.jpg

A Bloss egy futurisztikus irodai székrendszer normál asztalokhoz és irodákba. A szokatlanul könnyű és flexibilis háló a szék ülésrészén és hátrészén jó szellőzést és kényelmet biztosít. Ezek teszik a Blosst a tökéletes székké a konferencia termekben, tárgyalókban és a mindennapi munkában.

cross office 6.jpg

A Synapso moduláris asztalrendszer több felhasználási lehetőséget nyújt: okos kábelrendező megoldással felszerelt konferenciaasztal, vagy projekt munkára kifejlesztett asztal.

cross office 1.jpg
cross office 3.jpg
+L.png
cross office 7.jpg

A Keko elengedhetetlen része a Cross Office-nak. A csapat- vagy projektmunka asztala könnyedén felosztható különálló terekre, ahol fókuszált munka végezhető. A Keko egy tapadókorong segítségével egyszerűen elhelyezhető bármely asztalon.

cross office 8.jpg

A Sharko egy új típusú szék különböző funkciókkal. Ideális szemináriumokhoz, workshop-okhoz, vagy megbeszélésekhez. A szék alján tárolótér található. Ez és az opcionális írófelület a Sharko-t egy mini irodává varázsolják.

cross office 9.jpg

A Cango egy intelligens hybrid termék, egy fiók és egy táska egyben. Bármilyen asztallal kombinálható, és behelyezhető az asztallap alá. Több Cango iratrendezővé rakható össze, vagy egységbe rendezhető a Cango kocsin. Minden egyes Cango doboz használható táskaként is, csak húzza ki a pántját, tegye a vállára, és hordozza iratait a Cango-ban.

grey.jpg
cross office 10.jpg

A Bond egy időtlen, egyszerű multifunkciós irodai szék. Ideális tárgyalókba és konferenciatermekbe. A megkülönböztető tulajdonsága az áttetsző ülőfelület, amelyre különböző kárpitok húzhatók. Egy speciális kapcsolóelemmel sorba rendezhetők és használhatók várótermekben, vagy nagy előadótermekben is.

cross office 11.jpg

Az Oasis a szárnyas szék újraértelmezése organikus, könnyed formájával. A kétoldali szárnyak vizuális takarást biztosítanak. Megnyerő társalgó alakítható ki privát és csendes térrel akár egy zsúfolt irodában, vagy egy folyosón is.

cross office 12.jpg

A Torro az új sokoldalú nyeregszék irodai használatra. Ülőalkalmatosság vagy hordozható társ is. Poliuretánból készült, puha felületű, kellemes tapintású és stabil. Ezen felül a Torro nagy hangsúlyt fektet a dizájnra és a színekre is.

bottom of page