top of page
nomado 8.jpg
nomado 3.jpg
nomado 1.jpg
Mobica+ logo.jpg
nomado logo.jpg

Mobil, rakásolható asztal rendszer beépített elektromos aljzattal és célzott világítással. Használható térelválasztóként is, így rugalmasságot és helytakarékosságot biztosít. Ideális irodába, home office-nak, hotelbe, és számos más környezetbe.

+R.png
grey.jpg

A Nomado egy kompakt mobil iroda praktikusan sík dizájnnal. A munkalap kihajtható a teljesen felszerelt munkatérből, amelyben célzott világítás, elektromos aljzat és tároló is megtalálható. Amikor a munkalapot felhajtjuk, egy mobil, vízszintesen rakásolható térelválasztó falat kapunk, amely helytakarékos, és ideálisan illeszkedik bármilyen környezetbe.

nomado 4.jpg

Szorosan egymáshoz kapcsolhatók, így egy tömör, helytakarékos egységet formálnak.

nomado 5.jpg

Egymás mellé helyezve térelválasztó falként is használhatók.

nomado 6.jpg

Elektromos kábelt is tartalmaz, amely oldalról csatlakoztatható. A hálózathoz csatlakoztatva árammal látja el a beépített kimeneteket a munkalap előtt, és a beépített LED világítást.

nomado 9.jpg
grey.jpg
+L.png
nomado 10.jpg

A munkalapot lenyitva a Nomado-ban található egy elosztó, és két beépített tároló tollaknak és kisebb tárgyaknak. Az egy oldalon lehajtható verziónál további opció a belső mágneses tábla.

nomado 11.jpg

A lehajtott munkalapot acélhuzalok tartják, pneumatikus rugók segítségével csúsznak az oldalsó vázban.

nomado 12.jpg

A munkalap borítása kellemes tapintású.

nomado 13.jpg
nomadol 14.jpg

A Nomado különböző verziókban elérhető: munkalap nélküli térelválasztó fal (nomado-panel), állómagasságú munkalapos (110 cm), ülőmagasságú munkalapos. Az ülő munkalapos verziók két méretben kaphatók: 180 cm és 136 cm. A 180 cm-es verziónál további opcióként felső polc is beszerelhető. Ezeken felül egyik vagy mindkét oldalon lenyitható munkalappal is kapható a nomado.

grey.jpg
nomado 16.jpg

Minden Nomado felület egy Semosan nevű magasfényű bevonattal készül, és négy színben elérhető.

Az alumínium váz védi a panel széleit. A váz és a hozzá illő alap elérhető polírozott vagy festett eloxált kivitelben.

nomado 19.jpg
nomado 20.jpg
nomado 21.jpg
nomado 22.jpg
nomado 17.jpg
nomado 18.jpg
bottom of page