Mobil, rakásolható asztal rendszer beépített elektromos aljzattal és célzott világítással. Használható térelválasztóként is, így rugalmasságot és helytakarékosságot biztosít. Ideális irodába, home office-nak, hotelbe, és számos más környezetbe.

A Nomado egy kompakt mobil iroda praktikusan sík dizájnnal. A munkalap kihajtható a teljesen felszerelt munkatérből, amelyben célzott világítás, elektromos aljzat és tároló is megtalálható. Amikor a munkalapot felhajtjuk, egy mobil, vízszintesen rakásolható térelválasztó falat kapunk, amely helytakarékos, és ideálisan illeszkedik bármilyen környezetbe.

Szorosan egymáshoz kapcsolhatók, így egy tömör, helytakarékos egységet formálnak.

Egymás mellé helyezve térelválasztó falként is használhatók.

Elektromos kábelt is tartalmaz, amely oldalról csatlakoztatható. A hálózathoz csatlakoztatva árammal látja el a beépített kimeneteket a munkalap előtt, és a beépített LED világítást.

A munkalapot lenyitva a Nomado-ban található egy elosztó, és két beépített tároló tollaknak és kisebb tárgyaknak. Az egy oldalon lehajtható verziónál további opció a belső mágneses tábla.

A lehajtott munkalapot acélhuzalok tartják, pneumatikus rugók segítségével csúsznak az oldalsó vázban.

A munkalap borítása kellemes tapintású.

A Nomado különböző verziókban elérhető: munkalap nélküli térelválasztó fal (nomado-panel), állómagasságú munkalapos (110 cm), ülőmagasságú munkalapos. Az ülő munkalapos verziók két méretben kaphatók: 180 cm és 136 cm. A 180 cm-es verziónál további opcióként felső polc is beszerelhető. Ezeken felül egyik vagy mindkét oldalon lenyitható munkalappal is kapható a nomado.

Minden Nomado felület egy Semosan nevű magasfényű bevonattal készül, és négy színben elérhető.

Az alumínium váz védi a panel széleit. A váz és a hozzá illő alap elérhető polírozott vagy festett eloxált kivitelben.

©2019 by officergo.eu