top of page
oasis 1.jpg
Mobica+ logo.jpg
oasis logo.jpg

Az Oasis a szerves, áramló vonalaival új értelmezést ad a szárnyasszéknek. Az anyagok kombinációja újító, a hajlított acél vázat kötött anyag borítja, megkülönböztetve az Oasis-t a szokványos dizájntól. Az acél váz duplán burkolt, ezért az ülés közben nem érezhető. Ergonómikus ülőpozíciót, optimális kényelmet biztosít.

+R.png
oasis 3.jpg
+L.png
oasis 4.jpg

Az írópad 360 fokban elfordítható a szék körül, így a jobb- és balkezesek is kényelmesen használhatják. Az ikertengelynek köszönhetően a munkafelület közeli pozícióba állítható, majd ha már nincs rá szükség a szék mögé hajtható.

Az oasis fényáteresztő, ugyanakkor a személyes tér intimitásának érzését is kelti. A kétoldali szárnyak vizuális takarást biztosítanak. Ilyen módon vonzó társalgó alakítható ki privát és csendes atmoszférával még egy zsúfolt irodában vagy folyosón is.

oasis 6.jpg
oasis 5.jpg

Az oasis kagyló testét egy függő mechanizmus tartja, ami által a szék hátrabillenthető, így különböző ülő helyzetekbe helyezkedhetünk.

grey.jpg
oasis 13.jpg

Az Oasis elérhető középmagasságú háttámlával, megbeszélésekre és konferencia termekbe. A Synapso asztalrendszerrel kreatív környezetet alkot, ahol meghatározó döntések születhetnek.

oasis 7.jpg

Az Oasis pad kombináció a termen belül külön elemeket formál, így külön részekre ossza fel az irodát.

oasis 8.jpg

Az Oasis pad önbeálló mechanizmussal rendelkezik, a szék visszaáll az eredeti helyére, és biztosítja, hogy minden egy vonalban legyen.

oasis 9.jpg

A székcsalád mellé elérhető egy hozzá illő kanapéasztal és oldalsó asztal is.

grey.jpg
oasis 15.jpg

Az Oasis termékcsalád rendelhető két különböző hátmagassággal, és három különböző alappal: öt karú görgős láb, négy karú csúszásgátlós láb, vagy forgólemezes láb polírozott acélból. A székek összekapcsolhatók egy asztal elemre, és padot formálhatnak. Továbbá elérhető még egy 360 fokban forgatható írólap is.

oasis 10.jpg

antracit

oasis 11.jpg

világos szürke

oasis 12.jpg

világos bézs

oasis 14.jpg
oasis 16.jpg
oasis 18.jpg
oasis 17.jpg
oasis 19_edited.jpg
bottom of page