top of page
MOBICA+ Torro nyeregszék
Mobica+ logo.jpg
torro logo.jpg

Az új Torro sokoldalú irodai nyeregszék. Ülőalkalmatosságként vagy hordozható társként használható az irodák között, és lehetőségek tárházát nyújtja a felhasználónak. Poliuretánból készült, finom tapintású, puha felszíne magas szintű stabilitást nyújt. Ezen felül a Torro nagy hangsúlyt fektet a dizájnra és a színekre.

+R.png
nyeregszék
grey.jpg

A Torro helytakarékosan tárolható a Torro állomáson. Az állomás padként is használható, és a székekkel kombinálva flexibilis ülőalkalmatosságot alkot. A Torro a nyereg-elv alapján lett kialakítva, amely kiegyensúlyozott és aktív ülőhelyzetet biztosít a felhasználónak.

nyeregszék

A Torro bőséges tárolóhelyet nyújt a laptoptáskáknak és dokumentumoknak. Ez egy remek alternatív tároló tér, amely egyszerre megnyerő és funkcionális.

nyeregszék

A rozsdamentes acélból készült visszacsúsztatható fogantyú egyszerű hordozhatóságot biztosít ergonomikus kialakításával. Amint a Torro-t megfelelő pozícióba helyeztük a fogantyú visszacsúsztatható.

nyeregszék

A négy könnyen gördülő, stabil kerékkel a Torro egyszerűen és gyorsan hordozható az irodában. Az alacsony küszöbök sem jelentenek problémát.

torro 9.jpg
+L.png
grey.jpg

A Torro használható irodai ülőalkalmatosságként, hordozható társként, és lábtartóként is. Az Oasis-szal kombinálva a feltöltődés helyszínévé válik, és akár rövid szünetek alatt is feltöltődhetünk.

nyeregszék

A Torro ideális mindenessé válik az irodában. A gazdag színválasztéknak köszönhetően különböző környezetekhez ideálisan társítható: fehér és antracit az eleganciáért, narancs és sárga a feltűnőbb megjelenésért. A Torro színt és életet visz minden irodába.

nyeregszék
torro 12.jpg
nyeregszék
torro 8.jpg
bottom of page