Az új Torro sokoldalú irodai nyeregszék. Ülőalkalmatosságként vagy hordozható társként használható az irodák között, és lehetőségek tárházát nyújtja a felhasználónak. Poliuretánból készült, finom tapintású, puha felszíne magas szintű stabilitást nyújt. Ezen felül a Torro nagy hangsúlyt fektet a dizájnra és a színekre.

A Torro helytakarékosan tárolható a Torro állomáson. Az állomás padként is használható, és a székekkel kombinálva flexibilis ülőalkalmatosságot alkot. A Torro a nyereg-elv alapján lett kialakítva, amely kiegyensúlyozott és aktív ülőhelyzetet biztosít a felhasználónak.

A Torro bőséges tárolóhelyet nyújt a laptoptáskáknak és dokumentumoknak. Ez egy remek alternatív tároló tér, amely egyszerre megnyerő és funkcionális.

A rozsdamentes acélból készült visszacsúsztatható fogantyú egyszerű hordozhatóságot biztosít ergonomikus kialakításával. Amint a Torro-t megfelelő pozícióba helyeztük a fogantyú visszacsúsztatható.

A négy könnyen gördülő, stabil kerékkel a Torro egyszerűen és gyorsan hordozható az irodában. Az alacsony küszöbök sem jelentenek problémát.

A Torro használható irodai ülőalkalmatosságként, hordozható társként, és lábtartóként is. Az Oasis-szal kombinálva a feltöltődés helyszínévé válik, és akár rövid szünetek alatt is feltöltődhetünk.

A Torro ideális mindenessé válik az irodában. A gazdag színválasztéknak köszönhetően különböző környezetekhez ideálisan társítható: fehér és antracit az eleganciáért, narancs és sárga a feltűnőbb megjelenésért. A Torro színt és életet visz minden irodába.

©2019 by officergo.eu