Egy elegánsan minimalista ergonómikus irodai szék, teljesen áttetsző hálóval, automata háttámla beállítással és vízszintesen állítható ülőrésszel rendelkezik. Az ülőrészre és a háttámlára opcionálisan szövet vagy bőr huzat illeszthető.

A bloss minden dizájn eleme organikus és mutatós, ugyanakkor megteremti az egyszerű időtlenség érzését is. Kiemelkedő jelentőségű a hálóval borított váz, amely futurisztikus hangulatot is kelt.

Az alaposan kidolgozott hálós koncepció optimális tartást biztosít az ülő pozícióban lévő testnek. A szék váza süllyesztett, hogy semmilyen kellemetlen érzést ne keltsen, és a felhasználó úgy érezze, csak a háló tartja a súlyát.

A pók-szerű váz a lebegés benyomását kelti a háló által.

A szék mélységét állító kar diszktréten az egyik „pók” karban helyezkedik el. A beállítási tartomány 60 mm.

A Bloss egy speciálisan kidolgozott mechanizmus által működik, amelyet automatikusan szabályoz a felhasználó súlya. Nem szükséges a rugónyomásos szabályozás. A háttámla dőlésszögét egy speciális mechanizmus szabályozza.

A légáteresztő, kiegészítő huzat könnyedén felkapcsolható az ülőrészre és/vagy a háttámlára. Könnyen eltávolítható, és tisztítható.

A bloss felszerelhető egy alternatív állítható kartámasszal. A magasság összesen 100 mm-ig állítható, oldal irányba 25 mm-ig.

A huzatot a vázhoz csavarozott fém rögzítőkkel csatlakoztathatjuk.

Opcióként deréktámasszal elérhető a háttámla. A PU felület kényelmet kölcsönöz a hátnak ülés közben.

A műanyag részek fehér és fekete színben elérhetők, a szék váza polírozott alumínium.

Az alap modellnél a székláb rész polírozott, fekete és fehér színben rendelhető.

©2019 by officergo.eu