top of page
sharko 3_edited.jpg
grey.jpg
sharko 1_edited.jpg
Mobica+ logo.jpg
sharko logo.jpg

Egy innovatív, új kategóriája az irodai széknek, amely beépített tárolórészt és opcionális 360 fokban elforgatható munkafelületet biztosít. Használható az irodában, otthon, vagy bárhol, ahol dolgozni kell.

+R.png

A Sharko multifunkcionális szék bárhol használható, ahol csoportok együtt dolgoznak. Előadásokon, workshop-okon, konferenciákon, vagy megbeszéléseken. Hordozható, kényelmes, és kreatív megoldás, amely mini munkahely is egyben, kiegészülve egy munkafelülettel, és egy tároló résszel.

sharko 4.jpg

Egy hasznos és könnyen hozzáférhető tároló rekesz helyezkedik el az ülőfelület alatt.

sharko 5.jpg

A forgatható munkafelület ideális laptopon vagy tableten való munkához.

sharko 6.jpg

A Sharko rendelhető állítható magasság szabályozóval.

sharko 9.jpg
+L.png

Az írólap 360 fokban elforgatható a szék körül, így optimális jobb- és balkezes használatra is. A speciális ikertengelynek köszönhetően a lap nemcsak forgatható, de közelebb is húzható a felhasználó testéhez. Amikor nincs rá szükség, a szék mögött tárolható.

sharko 8.jpg

A Sharko borítása poliuretánból készült. A belső szerkezet úgy lett kialakítva, hogy a háttámla kényelmesen megtámassza a felhasználó súlyát, és a félmerev poliuretán felszín meleg érzetet keltsen, és kellemes tapintású legyen.

grey.jpg
sharko 10.jpg
sharko 11.jpg

A Sharko elérhető négy színben és két alaptípusban (görgőkkel vagy talpakkal). Az alap verzió polírozott alumínium, fekete vagy fehér színben. Az írólap, valamint a magasság szabályozó további opcióként hozzárendelhető.

sharko 15.jpg
sharko 12.jpg
sharko 13.jpg
sharko 14.jpg
sharko 16.jpg
bottom of page