Egy innovatív, új kategóriája az irodai széknek, amely beépített tárolórészt és opcionális 360 fokban elforgatható munkafelületet biztosít. Használható az irodában, otthon, vagy bárhol, ahol dolgozni kell.

A Sharko multifunkcionális szék bárhol használható, ahol csoportok együtt dolgoznak. Előadásokon, workshop-okon, konferenciákon, vagy megbeszéléseken. Hordozható, kényelmes, és kreatív megoldás, amely mini munkahely is egyben, kiegészülve egy munkafelülettel, és egy tároló résszel.

Egy hasznos és könnyen hozzáférhető tároló rekesz helyezkedik el az ülőfelület alatt.

A forgatható munkafelület ideális laptopon vagy tableten való munkához.

A Sharko rendelhető állítható magasság szabályozóval.

Az írólap 360 fokban elforgatható a szék körül, így optimális jobb- és balkezes használatra is. A speciális ikertengelynek köszönhetően a lap nemcsak forgatható, de közelebb is húzható a felhasználó testéhez. Amikor nincs rá szükség, a szék mögött tárolható.

A Sharko borítása poliuretánból készült. A belső szerkezet úgy lett kialakítva, hogy a háttámla kényelmesen megtámassza a felhasználó súlyát, és a félmerev poliuretán felszín meleg érzetet keltsen, és kellemes tapintású legyen.

A Sharko elérhető négy színben és két alaptípusban (görgőkkel vagy talpakkal). Az alap verzió polírozott alumínium, fekete vagy fehér színben. Az írólap, valamint a magasság szabályozó további opcióként hozzárendelhető.

sharko 16.jpg

©2019 by officergo.eu